A test és a szellem védelmében
2019. 11. 16.

Felpörgött, karrier-orientált világban élünk. Sokszor észre sem vesszük a pénz eszeveszett hajtása közben testünk vészjelzéseit, ami arra figyelmeztet, itt az ideje behúzni a kéziféket és megpihenni kicsit. Ám sokan ezzel nem, vagy csak keveset foglalkoznak.

Időt kell fordítani testünk működésére is, hiszen szervezetünknek is szüksége van a regenerálódásra, karbantartásra. Olyan ez, mint egy motor. Jól muzsikál mindaddig, míg gondját viselik. 

Az Egészségőrző célja, hogy tippeket adjon immunrendszerünk megerősítésére, egészségünk megőrzésére, ugyanis a legtöbben már csak akkor kapnak észhez, amikor már baj van. Egyszerű olyan közhelyek mögé bújni, mint a „nincs időm mozogni”, vagy „nem érek rá külön főzni”, azonban ha csak hetente napi 2-3 alkalommal teszünk valamit magunkért, azt a test és a szellem is meghálálja. 

Ne a pirulákat kapkodjuk! Ismerje meg a jótékony és gyógyhatású, akár napi rendszerességgel is fogyasztható gyógynövényeket, bolygónk természetes vitaminforrásait. Mozogjon élvezetből, ne muszájból! Egyen egészségesen finomat, nassoljon büntetlenül, vagy készítsen turmixot egyszerű, gyors és könnyen megvalósítható receptek alapján. Egészségőrző: a test és a szellem védelmében!

 

A www.egeszsegorzo.hu minden olvasójának kiemelten felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel keresse meg kezelőorvosát, ne kezdje el saját magát gyógyítani, illetve ne módosítsa, ne hagyja abba az orvosa által előírt kezelést.

A www.egeszsegorzo.hu oldalon olvasható információk kizárólag tájékoztatás céljára szolgál. Minden szervezet és minden tünet más és más, nincs két egyforma probléma, ezért ne állítsunk fel magunknak diagnózist! Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Fontosak a részletek, vannak ellenjavallatok, nem alkalmazhat mindenki minden gyógymódot.

A www.egeszsegorzo.hu nem állít fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyesen, sem az Interneten keresztül.

Célunk az egészség megőrzésé és az egészséges életmód megismertetése a test és a szellem védelmében!

#test #szellem #tudatosság #gyógynövények #mozgás #egészségőrző #immunrendszer #vitaminok #életmód #védelem

pixabay