Csokimámor 7 szólamban – Érkeznek a chocoMe legújabb ízei
2020. 09. 07.

A közelmúltban újabb nemzetközi díjakkal gazdagodott chocoMe szeptembertől 7 új csokoládékülönlegességgel kedvez a szenvedélyes csokoládéhívőknek.

chocoMe Petit 9 - Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel

A Petit (falatnyi csokoládé lapok) család bővülésével hamarosan bevezetésre kerül a manufaktúra első alkoholos terméke, a Petit 9, amelyben az előkelő francia étcsokoládé burok egy selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített tölteléket rejt. Az izgalmat fokozza, hogy a gin alapanyaga, a borókabogyó hangsúlyt kap, valamint - a frissesség jegyében - az egzotikus kaffir lime is beköszön a csokiköltemény ízvilágában. A korábbi Petit termékek kiszereléséhez képest az új verzióban 21 helyett 9 ínycsiklandó, roppanós csokilapocskát találhatunk az elegáns csomagolásban.

chocoMe Entrée

A klasszikus chocoMe táblás csokoládé, az Entrée 5 új ízzel és egy csavarral tér vissza: az új táblák mindegyikében egy korábbról ismert közkedvelt álomdrazsé kifinomult alapmotívuma, a liofilizált kékáfonyás joghurt kap főszerepet.

G124 - Valrhona 66% étcsokoládé, liofilizált feketeszeder, liofilizált málnadarabok, liofilizált kékáfonyás joghurt

G125 – chocoMe 41% tejcsokoládé, liofilizált eperszelet, liofilizált málnaszem, liofilizált kékáfonyás joghurt

G126 – chocoMe 34% fehércsokoládé, liofilizált málnaszem, liofilizált feketeszeder, liofilizált kékáfonyás joghurt

MG139 - Valrhona 66% étcsokoládé, brontei pisztácia, liofilizált feketeszeder, liofilizált kékáfonyás joghurt

MG140 - chocoMe 41% tejcsokoládé, liofilizált eperdarabok, brontei pisztácia, liofilizált kékáfonyás joghurt

 

chocoMe mogyorós forró csokoládé

A 2019-es őszi/téli szezonban nagy sikerrel debütált chocoMe forró csokoládék bűvös családja is új taggal egészül ki, egy kiemelkedő minőségű ínyencséggel, amelyben a magas kakaó tartalmú tejcsokoládé és a Piemonte-i mogyoróval készített gianduja krémes csábereje találkozik.

 

A chocoMe tehát idén is gondoskodik róla, hogy ne maradjunk édes meglepetések, új kedvencek és eszményi ajándéktippek nélkül.

A jelenleg elérhető chocoMe csokoládék az alábbi linken tekinthetők és vásárolhatók meg: www.chocome.hu

 

#málna #chocome #chocoMe mogyorós forró csokoládé #liofilizált kékáfonyás joghurt #Entrée #chocoMe Entrée #étcsokoládé lapocskák #CocoMe 9 #falatnyi csokoládé lapok #francia étcsokoládé #feketeszeder #pisztácia #tejcsokoládé #manufaktura #borókabogyó #elegáns csomagolás

pixabay