Férfi és női problémákra: kisvirágú füzike a legjobb gyógyír
2021. 01. 12.

Nem csak a férfiaknak segít ez a mutatós kis gyógynövény. Ismeritek a kisvirágú fűzikét? Esetleg volt aki már ivott is ebből a növényből készült gyógyteából? Ha még nem, akkor ismerkedjetek meg vele, remélem kedvet kaptok hozzá.

Ezeket a problémákat megelőzhetjük, vagy gyógyíthatjuk vele:
  • prosztata gyulladás, és megnagyobbodás
  • hólyaghurut, és felfázás
  • húgyúti fertőzések
  • fájdalmas menstruáció
  • hólyaggyengeség
  • vese gyulladás
  • visszatérő hólyaggyulladás
  • méh és petefészek fertőzései
Ezek mellett még nagyon hatásos antioxidáns, jó immunerősítő, vízhajtó, és közérzetjavító is. Valamint fertőtlenítő, vértisztító és fájdalomcsillapító hatása is igen jelentős.
 
A gyógynövény hatóanyagai:

Immunanyagokat, flavonoidokat tartalmaz, emellett értékes polifenolok, szterolok, triperpénsavak és cserzőanyagok találhatók meg benne.

Felhasználása:

Leveles szára és virágos hajtása is gyógyhatású, a leggyakrabban teaként, tinktúraként vagy kapszula, formájában alkalmazzák.

Tea elkészítése: Egy csapott evőkanál füzikét, leöntünk 2,5 dl forró vízzel, majd lefedjük és állni hagyjuk 15 percig. Leszűrés elött a tetején kialakult színes hártyát, szürcsöljük le, mert nagyon sok hasznos hatóanyag ven benne.

Jó teázást Egészségőrzők!

 

#kisvirágú füzike gyógyhatásai #prosztata problémák #prosztata megnagyobbodás kezelése #prosztata gyulladás kezelése gyógynövénnyel #hólyaghurut kezelése #felfázás gyógyítása #immunerősítés gyógynövénnyel #prosztata probléma megelőzése #vese gyuladás kezelése #term

A www.egeszsegorzo.hu minden olvasójának kiemelten felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel keresse meg kezelőorvosát, ne kezdje el saját magát gyógyítani, illetve ne módosítsa, ne hagyja abba az orvosa által előírt kezelést.

A www.egeszsegorzo.hu oldalon olvasható információk kizárólag tájékoztatás céljára szolgálnak. Minden szervezet és minden tünet más és más, nincs két egyforma probléma, ezért ne állítsunk fel magunknak diagnózist! Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Fontosak a részletek, vannak ellenjavallatok, nem alkalmazhat mindenki minden gyógymódot.

A www.egeszsegorzo.hu nem állít fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyesen, sem az Interneten keresztül. Célunk az egészség megőrzés és az egészséges életmód megismertetése a test és a szellem védelmében!

pixabay